Heel erg jammer dat de kick-off van de festiviteiten rondom “De Maere 100” hebben we, door de corona-perikelen, helaas moeten uitstellen tot 16 maart 2022. Maar dat betekent niet dat er niets is gebeurd rondom het 100-jarig bestaan van De Maere.

 • We hebben een opzet gemaakt van een on-line plakboek, dat hopelijk een bonte verzameling van memorabilia gaat bevatten:
 • De sectie ‘historie’ is uitgebreid en bestaat nu uit
  – een webpage ‘verleden’ over de geschiedenis van De Maere.
  – een webpage ‘heden’ met een overzicht van de huidige opleidingen in De Maere, met hyperlinks naar die opleidingen.
  – een webpage met daarop de tijdlijn met highlights uit de historie van De Maere.
 • In de eerste week van februari starten we met studenten van de opleiding Mediaredactie met het project “Glossy Magazine”.
 • Aanmeld- reserveringsmodule gebouwd en ingericht voor de evenementen waarvoor belangstellenden zich kunnen aanmelden. (reünie, congres, etc.) Voor de reünie van 21 mei kunnen mensen zich vanaf nu aanmelden.
  Dit betreft een voorlopige aanmelding (reservering) voor het dagprogramma en het avondprogramma. Zodra invulling, kosten bijdragen en dergelijke zijn vastgesteld volgt de definitieve aanmelding voor de reünie. Mensen die hebben gereserveerd hebben dan uiteraard voorrang!

Wilt u een bijdrage leveren aan bijvoorbeeld de tijdlijn of een artikel schrijven voor de site, heeft u fraaie (digitale) foto’s die niet zouden misstaan in het digitale plakboek of wilt op een andere wijze bijdragen, laat ons dat weten via onderstaand reactie-formulier.

   


   

  Deze site maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze site accepteer je het gebruik van cookies.